ul. Legionów 30
33-100 Tarnów
tel. 14/ 631 73 21 (poniedziałek - piątek w godz. 9.00-12.00 i 13.00-15.00)
faks 14/6317329

biuro: 33-100 Tarnów, ul. Prostopadła 9A,
tel. 14/ 631 73 21 (poniedziałek - piątek w godz. 9.00-12.00 i 13.00-15.00)
magazyn: 32-830 Wojnicz, ul. Jagiellońska 23

Konto:
PKO BP I O/Tarnów

REGON: 850012901
NIP: 8731211951
KRS: 0000211791

Dyrektor Caritas
Ks. mgr lic. Zbigniew Pietruszka
tel. 14/6317322

Ur. 1 stycznia 1961 r. w Tarnowie. Magisterium z teologii na Papieskiej Akademii Teologicznej w Krakowie. Święcenia kapłańskie 25 maja 1986 w katedrze tarnowskiej. W latach 1996 - 2000 wicedyrektor Caritas Diecezji Tarnowskiej. W latach 2000 - 2012 proboszcz parafii św. Jakuba Starszego Apostoła w Tuchowie. W latach 2012 - 2017 dyrektor Wydziału Duszpasterstwa Ogólnego Kurii Diecezjalnej w Tarnowie. Od 1 września 2017 - dyrektor Caritas Diecezji Tarnowskiej. Ukończył studia podyplomowe w Instytucie Teologii Pastoralnej "Camillianum" w Rzymie.
ks pietruszka

Zastępca Dyrektora
ks. mgr Krzysztof Majerczak
tel. 14/6317321

Ur. 16.09.1977r. w Nowym Targu. Święcenia kapłańskie przyjął w 2002 r. Od 01.09.2015 r. jest zastępcą dyrektora Caritas Diecezji Tarnowskiej.

Krzysztof Majerczak

Sekretarz
Jerzy Pikul
tel. 14/6317345; kom. 660 096 797

Ur. 04.11.1968 r. w Tarnowie. Żonaty, troje dzieci. W Caritas od 18.01. 2005 r. Od 01.09.2007 r. - sekretarz Caritas Diecezji Tarnowskiej.